L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 15 de desembre del 2010

ACTE COMARCAL "15 ANYS SENSE BLADÉ" EN RECORD DE L'ESCRIPTOR ARTUR BLADÉ I DESUMVILA

El proper dissabte 18 de desembre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Associació  Cultural Artur Bladé de Benissanet, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l'Ajuntament de Móra d'Ebre, volen realitzar un acte en record a l’il·lustre escriptor riberenc, ja que el proper 22 de desembre farà 15 anys que ens va deixar.
L’acte vol ser un reconeixement comarcal, amb la participació de gent de totes les poblacions de la Ribera d’Ebre, de la millor manera que pensem que pot fer-se: llegint els textos sobre els pobles i la comarca que tant estimava.
És per això que la primera part de l’acte està pensada perquè cada ajuntament de la comarca triï una persona representativa de la seua població per a què surti a llegir un text extret del llibre Visió de l’Ebre català d’Artur Bladé que parla del seu poble.
 L'homenatge “15 anys sense Bladé”, en record de l’escriptor Artur Bladé i Desumvila, es realitzarà a La Llanterna Teatre, de Móra d’Ebre aquest dissabte a les 10 de la nit i és d'entrada gratuïta. L'estructura de l'acte serà la següent:
  • Presentació i parlaments inicials
  • Lectura del text de cada municipi de la comarca amb el mateix ordre que l’escriptor va escollir a l’hora de fer el llibre.
  • Parlaments finals
  • Cloenda, amb l'estrena de l'espectacle literari a partir de textos d'Artur Bladé realitzat expressament per a l'acte a càrrec de la poetessa i rapsoda Cinta Massip i de lmúsic i guitarrista Toti Soler..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada