L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 24 de desembre del 2010

EL COMEBE POSA EN FUNCIONAMENT UN NOU SERVEI DE VISITES GUIADES ALS ESPAIS DE LA BATALLA DE L'EBRE

A partir de  dissabte 8 de gener, el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE) posa a l’abast de tots els usuaris una nova modalitat de visites guiades a fi de potenciar el coneixement de tots els espais històrics recuperats, alhora que el conjunt de centres d’interpretació.
D’aquesta manera, cada setmana s’oferirà la possibilitat de participar en dos recorreguts diferents a través dels quals es tindrà accés al continguts d’un centre d’interpretació i a la descoberta de l’entorn històric més immediat.
El punt de trobada de tots els recorreguts serà el Centre de recepció i atenció al visitant de Corbera d’Ebre (C/Freginals, 18-24), a un quart de dotze del migdia.
Els itineraris tindran una durada aproximada de dues hores, i es limitarà el nombre de participants, de manera que es recomana realitzar la reserva amb uns dies d’antelació. 
D’altra banda, gràcies a l’activació de diversos Plans d’Ocupació, el COMEBE oferirà, en els mesos de major afluència (abril-setembre), un horari regular d’obertura a tots els centres d’interpretació que permetrà, entre altres, activar una nova modalitat d’entrada conjunta a través de la qual s’espera allargar l’estada de turistes interessats a conèixer els espais de memòria. 
No obstant, cada setmana durant la resta de l’any, el Consorci possibilitarà la visita a un mínim de quatre dels cinc centres d’interpretació mitjançant el programa de rutes preestablertes.
Amb tot, cal no obviar que tots els espais històrics són d’accés lliure i que per a la seva interpretació, el COMEBE manté l’obertura ininterrompuda del Centre d’Interpretació 115 dies de Corbera d’Ebre, eix essencial per a la comprensió i coneixença de tota la xarxa d’Espais de la Batalla de l’Ebre.
L’exercici 2010 tancarà amb una xifra global d’11.500 visitants i entorn un total de 4.000 participants en el servei de guiatges. Pel què fa a activitats i actes organitzats pel COMEBE s’han comptabilitzat més de 4.500 assistents.

Tots els dissabtes i diumenges al matí.
Punt d’encontre: Centre de recepció dels Espais de la Batalla de l’Ebre.
Hora: 11:15 h. Carrer: Freginals, 18-24. Corbera d’Ebre.
Places limitades.
Per a més informació i reserves: 616.936.052 // info@batallaebre.org 

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada