L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimarts, 14 de desembre del 2010

HÈCTOR GARCIA I CONSUELO MONTAÑA GUANYEN ELS PREMIS DEL SORTEIG DE CAN SOLFA PER LA FIRA DE NADAL D'ASCÓ

Hèctor Garcia i Consuelo Montaña van ser els guanyadors dels dos premis del "sorteig dels petits plaers" organitzat per la Llibreria Can Solfa durant la Fira de Nadal d'Ascó.
En la primera foto, es veu l'asconer Hèctor Garcia en el moment de recollir, acompanyat de la seva mare Mari Carmen Mesa, la cafetera que va guanyar en el sorteig. L'acte de lliurament del premi per part de la llibretera Lourdes Salvadó es va realitzar a l'estand que la Llibreria Can Solfa va muntar durant els dos dies de la Fira a la Rambla d'Ascó, i on va exposar una mostra dels objectes de decoració, de regal i de llibres nadalencs que ofereix el nostre establiment.


En la segona foto, es veu la guanyadora del premi del lot de llibres, Consuelo Montaña, també d'Ascó, en el moment de recollir el premi a les instal·lacions de la Llibreria Can Solfa.junt amb la propietària, Lourdes Salvadó, i a la vora del tradicional arbre de Nadal que decora cada any per aquestes dates la botiga tot recollint les tendències de cada temporada.
Can Solfa agraeix la col·laboració a totes aquelles persones que van adquirir productes del nostre estand durant la Fira i que van participar en el sorteig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada