L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 20 d’octubre del 2011

ALEIX CORT PRESENTA AQUEST DIVENDRES A ASCÓ LA SEVA DARRERA NOVEL·LA "EL NEN QUE VOLIA TENIR LES MANS TRANSPARENTS"



L'escriptor reusenc Aleix Cort visitarà Ascó aquest divendres dia 21 d'octubre per a presentar el seu darrer llibre, la novel·la El nen que volia tenir les mans transparents, editada per Arola.
L'acte se celebrarà al Centre Neuràlgic a partir de les 7 de la tarda, en un acte organitzat per la Llibreria Can Solfa.

Aleix Cort ha reunit en la seva novel·la fantasia, màgia, aventura, poesia, novel·la negra i thriller al voltant d'un infant que conviu als carrers i a les clavegueres, un pispa i un captaire que  ha deixat de ser-ho per a convertir-se en el reconegut mag Gran Lan i que aconsegueix que les escoles del país siguin plenes de joves que aspiren a foragitar la misèria amb unes quantes paraules màgiques.
Un cant a l'esperança i a la superació que parteix de dos fenomens d'actualitat com les xarxes de tràfic de persones i el negoci de les adopcions il.legals 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada