L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 16 d’octubre del 2011

EL NEN QUE VOLIA TENIR LES MANS TRANSPARENTS, D'ALEIX CORT


Milan és un nen orfe que sobreviu a les clavegueres de Bakur amb humor, murrieria i uns quants trucs de màgia. La seva habilitat es concentra a les mans i en una enorme fantasia i, en una sortida, coneix una periodista encarregada de resoldre la desaparició d’un company de redacció mentre investigava les xarxes de tràfic de nens que actuen al país. La periodista, una editora de rareses i un pallasso tocaran, a partir d’aquell moment, l’infern amb la punta dels dits i ensenyaran el petit mag que aprendre és, a cops, oblidar.

El nen que volia tenir les mans transparents és un homenatge tendre i cruel a la infantesa dels nens sense infantesa, una història que parteix de dos fets reals i d’actualitat, això és, el funcionament de diverses xarxes de tràfic de persones i d’òrgans i el negoci de les adopcions il·legals, per construir un cant a l’esperança i a l’afany de superació amb els carrers d’un món habitat per àngels caiguts com a rerefons, i el convenciment que un altre futur és possible, que els somnis poden esdevenir realitat mitjançant el procés d’imaginar-los, però que ningú no pot desempellagar-se del passat, ni tan sols l’escapista més precoç.

Aquesta és la darrera obra del polifacètic escriptor reusenc Aleix Cort, investigador, creador, artista, professor, entre moltes altres activitats creador i mantenidor de Videolit, la primera web dedicada a la confluència de l'art, el vídeo, i la literatura. Ha conreat poesia i narrativa, ha escrit llibres com el Diccionari del ball, publicat per Edicions 62, i en literatura infantil destaca la saga del Tonet publicada per Arola, com també El secret de la nina d'Ivori, publicat per l'Ajuntament de Tarragona- Club Tarraconins. Actualment té en impremta el nou volum que publicarà el Centre de Lectura de Reus La història de Reus a través del ball (1) Del vals als swing.

Títol: El nen que volia tenir les mans transparents
Autor: Aleix Cort
Editorial: Arola
Col·lecció: La Miloca, núm. 15
ISBN: 978-84-15248-05-7
PVP: 15 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada