L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 8 d’octubre del 2011

EL SECRETO DE LA MISERICORDIA, DE JAVIER GARRIT

El pare Joaquín Lasala és assasinat. L'única pista és un tros de paper on va escriure algguna cosa relacionada amb el Duc de Vendôme i que sembla que no tingui sentit. El seu nebot Andrés Taída intentarà descobrir el significat d'aquell paper; i per a fer-ho comptarà amb l'ajuda d'stefanía Soler, col·laboradora del seu oncle en ell llibre que aquest estava escribint sobre la història de Vinaròs.

Andrés descobrirá que todo això guarda relació amb l'Orde de Montesa i amb una societat secreta anomenada Germandat de la Misericòrdia; al mateix temps es veurà envoltat en una sèrie de persecucions i intents d'assassinat. 
Francisco Javier Garrit va néixer a Ulldecona i des de fa diversos anys resideix a Vinaròs. És autor de La máscara de Venecia i La brújula, dues novel·les d'intriga i acció publicades per l'Editorial Cinctorres Club.
Títol: El secreto de la Misericordia
Autor: Francisco Javier Garrit
Editorial: Ediciones Javisa23
ISBN: 9788461383450
PVP: 12 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada