L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 1 d’octubre del 2011

DISSABTE VINENT ASCÓ CELEBRA LA JORNADA DEDICADA A CARMEL BIARNÉS



Dissabte vinent dia 8 d'octubre, Ascó celebrarà la tercera edició de la Jornada d'estudis locals i territorials dedicada a l'insigne fill del poble Carmel Biarnés, i que enguany s'encapçalada amb unes paraules seves: Us deixo a tots lo meu riu com a herència.

Per aquest motiu, s'ha preparat una programació que esdesenvoluparà a partir de les 5 de la tarda i que començarà a la plaça del Riu i davant el pou d'homenatge a Carmel Biarnés amb una lectura de textos de la seva obra escollits pel riba-rojà i amic Josep Sebastià Cid i Català. A continuació, la cantant Cecília Aymí oferirà un recital acompanyada de Rossend Aymí al piano.
Posteriorment, a 3 quarts de 6 s'inaugurarà l'exposició Aigua a l'Antic Hospital, que es podrà visitar fins al 23 d'octubre de les 7 a les 8 de la tarda.
La Jornada s'inaugurarà a la sala d'actes de l'Ajuntament a un quart de 7 en un acte a càrrec de l'alcalde d'Ascó, el president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, la presidenta del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i la presidenta de l'Associació Cultural Lo Llaüt d'Ascó.
A dos quarts de 7 de la tarda, els historiadors Josep Antoni Collazos i l'antropòloga Eva Castellanos desenvoluparan la ponència La memòria del camí de sirga.
J.A. Collazos i E. Castellanos són els autors del treball Llaüters de l'Ebre, realitzat amb el suport de l'Institut Ramon Muntaner i el CERE.
A 3 quarts de 8, l'escriptor i crític Sam Abra,s desenvoluparà la ponència El riu dins i fora de nosaltres, i a dos quarts de 9, es fara`el lliurament del III premi de periodisme Carmel Biarnés, amb la col.laboració de la Cadena SER.
A 3 quarts de 9, s'emetrà el documental Solcant l'Ebre amb Lo Roget, elaborat per Vídeo Ascó Televisió, i a les 9 del vespre es clourà la Jornada.

Tota la informació la trobareu a l'enllaç següent: Jornada Carmel Biarnés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada