L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 1 d’octubre del 2011

REFLEXIONES PARA LA VIDA, DE MARIA MONTSERRAT ROMÁN


Aquest és un llibre singular. I és que és poc habitual que una noia de 14 anys s’assegui a escriure les seves reflexions sobre la vida. La Maria Montserrat Román, estudiant de secundària de Móra la Nova, s’hi ha posat amb el desig d’ajudar els joves i no tan joves a superar-se en la vida i aconseguir que cada dia sigui una mica millor.
Amb un esperit positiu i esperançat, ha reflectit en 55 pàgines la seva aspiració de viure la vida. Ha escrit què pensa de la pau, l’harmonia, els sentiments i les emocions, l’alegria i la tristesa, la consecució de les fites personals… en definitiva, què pensa d’aquest camí tan personal i d’aquesta experiencia tan única que és viure i durant la qual cal una bona dosi d’autoestima per a afrontar-la i superar-la.

Títol: Reflexiones para la vida
Autora: Maria Montserrat Román
Editorial: Noa Ediciones
ISBN: 978-84-939294-0-4
PVP: 8 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada