L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 9 d’abril del 2010

PRESENTACIÓ A ASCÓ DEL LLIBRE OBSERVAR EL TEMPS A LA RIBERA D'EBRE, D'ÒSCAR SALADIÉ I MARIA GARCIA


Avui divendres 9 d'abril, a les 7 de la tarda, la sala d'actes de l'Ajuntament d'Ascó acollirà la presentació del llibre Observar el temps a la Ribera d’Ebre. Història de les estacions meteorològiques d’Òscar Saladié i Maria Garcia Figueras, editat pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i que correpon al número 8 de la Col·lecció Daliner.
El llibre fa un repàs a la història de les estacions meteorològiques oficials que estan o han estat en funcionament al llarg dels darrers cent anys a la comarca de la Ribera d’Ebre. La recuperació i la compilació de les metadades de totes les estacions documentades s’han fet seguint les directrius establertes per l’Organització Meteorològica Mundial (OMM). Els resultats obtinguts posen de manifest que a la Ribera d’Ebre, des de molt temps enrere, hi ha hagut un gran interès pel clima.
Aquest treball també vol ser un reconeixement a totes aquelles persones que al llarg dels anys han tingut i tenen cura de les estacions meteorològiques d’una manera voluntària i desinteressada.
Trobareu una ressenya amb les característiques del llibre en aquest mateix bloc penjada el dia 4 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada