L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dissabte, 24 de març del 2012

BENISSANET CELEBRA LA RUTA LITERÀRIA ARTUR BLADÉ



Benissanet celebra avui dissabte 24 de març una nova edició de la Ruta Literària dedicada a l'insigne escriptor, periodista i polític Artur Bladé i Desumvila, fill del poble.
A dos quarts de 5 de la tarda comença l'acte amb la ruta literària "Benissanet, paisatge literari", amb audició de textos de l'obra d'Artur Bladé.
A les 6 de la tarda es llegirà la ponència "Artur Bladé, o la literatura contra l'oblit", a càrrec d'Abraham Mohino, filòleg. Presentarà Gerard Mercadé, arxiver.
A dos quarts de 7 es farà la pausa cafè i a les 7 començarà la taula rodona "Artur Bladé i Francesc Pujols, figures relacionades", amb la participació de Sam Abrams, escriptor, i Anton M. Espadaler, filòleg. Moderarà el periodista Joan Launes.
A dos quarts de 8 es farà l'acte de cloenda amb lectura de textos.
L'acte és organitzat per l'Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benissanet, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre i l'Institut Ramon Muntaner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada