L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dilluns, 26 de març del 2012

LLUÏDA PRESENTACIÓ DELS PREMIS LITERARIS VILA D'ASCÓ




Divendres dia 23 de març, a la tarda, l'Ajuntament d'Ascó va acollir l'acte de presentació de les obres guanyadores dels Premis Literaris Vila d'Ascó 2011.
Aquí teniu un recull gràfic de l'acte, organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ascó i presidit per l'alcalde, Rafael Vidal i la regidora de Cultura, Angelines Gironés, i que va comptar amb una important assistència de convilatans i representants culturals i polítics de la comarca.

Presentació del llibre Embarcats, de Joan Rebagliato, guanyador de la XXIII edició del Premi de Narrativa Vila d'Ascó, a càrrec del periodista Jordi Grau.

Presentació del llibre Tràveling, de Francesc Solé, guanyador de la VI edició del Premi de Poesia Joan Perucho Vila d'Ascó, a càrrec del professor i escriptor Albert Guiu.

Presentació del llibre Premis de narrativa breu per a joves Vila d'Ascó, que inclou les obres guanyadores L'anhel desesperat, de Víctor de la Torre, Quelcom essencial, d'Àngels i Glòria Montaña, i L'autèntic viatge, de Cristian Moyano, a càrrec de la professora i escriptora Laura Mur


Diverses imatges dels moments de la signatura de llibres, un cop ja s'havien acabat les presentacions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada