L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dijous, 15 de març del 2012

PRIORAT, 17 EXCURSIONS EN BTT, DE PEP ULLDEMOLINS MARÍN


Cada dia fa més bon temps i el cos demana sortir a fer esport, a conèixer racons i a descobrir desconegudes per les nostre terres. La descoberta del Priorat és tota una atracció, i la guia reflecteix ens ofereix la poesia geogràfica d’un terreny accidentat que intenta sobreviure al pas del temps.
Envoltada per valls que condueixen a la mar Mediterrània i serralades que la delimiten amb la plana de Lleida, la Ribera d'Ebre i les muntanyes de Prades, la comarca del Priorat està dominada per massissos d’una bellesa desapercebuda i regada per rius i barrancades de somni, com la del riu Montsant. Gràcies a aquesta guia podem descobrir amb la nostra bicicleta un territori ple de raconades d’una bellesa insòlita i fins ara no descrita.         
L'autor, Josep Ulldemolins Marin és un gran aficionat a la btt amb un gran afany per descobrir racons de la nostra geografia que no s’atura. És dels que creu que per gaudir de la muntanya i la natura no cal res més que tenir els sentits ben oberts i el cor ben a punt.    

Títol: Priorat, 17 excursions en BTT
Autor: Pep Ulldemolins Marín
Editorial: Cossetània
Col·lecció: Azimut comarcal BTT, núm. 4
ISBN: 9788415456100
PVP: 12,30 euros        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada