L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

divendres, 20 d’abril del 2012

LO LLAÜT PRESENTA DIUMENGE EL JOC DE TAULER ASSETJATS, ASSALT AL CASTELL TEMPLER D'ASCÓ



Aquest diumenge dia 22, a dos quarts de 6 de la tarda, l'entitat cultural Lo Llaüt presentarà a l'Ajuntament d'Ascó el nou joc de tauler que ha editat i que es titula Assetjats, assalt al castell templer d'Ascó.
Aquest joc, ideat per Biel Pubill i Josep Maria Raduà i il·lustrat per Jaume Ferrús, vol unir el lleure en companyia amb la promoció i projecció del passat de la vila riberenca d'Ascó, lligada a la comanda templera, i la seva creació se situa en el marc del conjunt d'actes commemoratius dels 700 anys de la fi de l'orde del Temple.
En el magnífic bloc de Biel Pubill Ben jugat! hi trobareu les indicacions i característiques més destacades d'aquest joc inspirat en els jocs de tauler que es van popularitzar durant el segle XIX i primeria del segle escenificant enfrontaments d'exèrcits i batalles històriques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada