L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dilluns, 2 d’abril del 2012

UN CEL DE PLOM, DE CARME MARTÍ


Per primera vegada, l’extraordinària vida de Neus Català, explicada per ella mateixa i reviscuda a través d’una ambiciosa novel•la de memòries magistralment construïda per Carme Martí.
La vida de Neus Català, la darrera supervivent catalana del camp d'extermini de Ravensbrück, és la història viva d'un segle i d'una lluita constant. Els seus records, novel·lats per Carme martí amb una sensibilitat i una intensitat extraordinàries, són autèniques lliçons de vida conevrtides en una història impossible de deixar de llegir.
Nascuda al Priorat el 1915, el llibre reviu la seva infància a pagès als Guiamets, la joventut interrompuda per la Guerra Civil i la ràpida presa de consciència social. Barcelona, Premià de Mar i, finalment, la retirada a peu per la frontera fins arribar al sud de França. La resistència, els maquis i el primer gran amor. Passió i rebel•lió, fins al dia que els SS truquen a la porta. Presó. Un llarg viatge de tren fins Ravensbruck, Hollschein ... i el començament de l’infern.
Una novel•la extraordinària i commovedora.

Títol: Un cel de plom
Autora: Carme Martí
Editorial: Amsterdam
ISBN: 9788415224518
PVP: 18,95 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada