L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 14 de novembre del 2010

BASES DEL XXIII PREMI LITERARI "VILA D'ASCÓ" 2011

L’Ajuntament d’Ascó ha publicat les bases del XXIII Premi Literari Vila d’Ascó 2011, el termini d’admissió del qual conclourà el dia 11 de gener de 2011.
El tema de l'obra és lliure i s'hi poden presentar obres escrites en llengua catalana. Els treballs han de ser inèdits i no han d’haver estat guardonats en altres certàmens literaris, ni han d’estar compromesos en tràmits de publicació amb cap editorial o presentats en altres premis pendents d’adjudicació. Un cop presentats, els treballs no podran ser retirats del premi fins que s’hagi fet públic el veredicte del jurat.
Els treballs han de tenir una extensió entre 175 i 225 pàgines d’uns 2.100 espais (30 línies de 70 caràcters). Han de portar el títol a la portada i no poden estar signats. Els concursants han de presentar-ne 2 còpies, a una cara i amb els fulls numerats, que aniran acompanyats d’un sobre tancat amb el títol de l’obra. Al seu interior, hi constaran les següents dades de l’autor/a: nom i cognoms, data de naixement, núm. DNI, domicili, telèfon i adreça electrònica.
Els treballs s’enviaran per correu certificat o bé es presentaran personalment a l’Ajuntament d’Ascó: Regidoria de Cultura, c/ Hospital, 2; 43791 - Ascó.
La dotació econòmica és de 3.600 euros, sobre els quals s'efectuaran les retencions fiscals corresponents en concepte de drets d'autor, i la publicació del llibre la realitzarà Cossetània Edicions.

2 comentaris:

  1. Extensió mínima: 175 pàgines de 30 línies cadascuna. Atès que darrerament només disposo de temps per a escriure nanocontes de 2 línies, necessito 2.625 nanocontes per a poder participar. Ànim, Tibau, tens temps fins l'11 de gener!

    ResponElimina
  2. Vinga, Tibau, que ens acabes de demostrar que saps aprofitar molt bé el temps perquè entre nanoparaula i nanoparaula (entès aquest neologisme com a part intrínsecament formadora d'una nanoconte) també tens temps de fer divisions!

    ResponElimina