L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 17 de novembre del 2010

L'ARXIU COMARCAL ACOLLIRÀ DIVENDRES LA PRESENTACIÓ DEL VOLUM Vè DE LA HISTÒRIA DE LES TERRES DE L'EBRE

Aquest divendres, 19 de novembre, a dos quarts de 8 del vespre, l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre, (situat al C. Antoni Gaudí, 23 de Móra d’Ebre) acollirà la presentació del volum Vè de la Història de les Terres de l’Ebre. La presentació, que anirà a càrrec d'Ismael Piñas Forcadell, president de la Fundació Ilercavònia Futur -editora de l'obra conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili- i d'Enric Querol, doctor en filologia hispànica, comptarà amb la presència de Bernat Pellisa i Sabaté, president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Albert Pujol i Marquès, president del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, i Gerard Mercadé Pié, director de l'Arxiu Comarcal de la Ribera d'Ebre, tots ells membres del Consell Promotor de l'obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada