L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

dimecres, 3 de novembre del 2010

DIARI DE LA RIBERA

La comarca de la Ribera d'Ebre ja disposa d'un nou mitjà de comunicació de premsa escrita. Es tracta d'un setmanari que porta per títol Diari de la Ribera, que costa 1,50 euros i que té com a empresa editora la mateixa que la del Diari del Priorat, que edita el setmanari d'aquest nom en la comarca veïna. 
En el número 1, la portada del qual reproduïm en la imatge superior, se'ns ofereix una publicació de 40 pàgines l'editorial del qual el posa al servei de la gent i de la seva comarca.
El setmanari aposta per la proximitat i hi tenen cabuda les notícies, les imatges, les opinions i les persones, així com l'agenda i els serveis dels pobles que formen la Ribera d'Ebre.
Li desitgem molts encerts en l'exercici periodístic i informatiu, i els lectors el podran trobar cada setmana a Can Solfa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada