L'APARADOR DE CAN SOLFA

Si us interessen aquests o altres llibres, envieu-nos una petició a l'adreça electrònica cansolfa@hotmail.com i treballarem per satisfer-la.

VEURE LLIBRES I AUTORS D'INTERÈS LOCAL I TERRITORIAL

Si voleu conèixer una mostra dels nostres llibres i autors d'interès local i territorial, continueu llegint aquest bloc.

diumenge, 28 de novembre del 2010

LA LLIBRERIA PAPERERIA I REGALS CAN SOLFA SERÀ PRESENT A LA FIRA DE NADAL D'ASCÓ DELS DIES 4 I 5 DE DESEMBRE


El nostre establiment, la Llibreria Papereria i Regals Can Solfa, serà present el proper cap de setmana, dissabte 4 i diumenge de desembre, a la segona edició de la Fira de Nadal d'Ascó, amb un estand que se situarà a la Rambla, i on oferirem una mostra de productes de decoració nadalenca i també de regals per a les dates de Nadal i Reis.
La Fira s'obrirà al públic dissabte a les 4 de la tarda, i es tancarà a les 9 del vespre. L'endemà diumenge, l'horari d'obertura serà de 10 del matí a la 1 del migdia i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. Al voltant d'aquesta celebració hi haurà nombroses activitats complementàries: tallers per a petits i grans, parc infantil, exposició de caganers, pujada en globus aerostàtic, tast de brou de Nadal, el grup de teatre Gog i Magog...
Clicant en aquest enllaç teniu tota la programació dels dos dies:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada